مركز هماهنگي حوزه وزارتي به ادارت كل آموزش و پرورش، «بخشنامه توصيه هاي سياستي كارگروه ويژه بررسي مسايل كوويد ۱۹ در ارتباط با آموزش حضوري مدارس» را به استانها ابلاغ كرد.
به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، همه گيري ويروس كرونا پديده اي است كه با توجه به منشاء نامشخص و سرعت انتشار بالا و ويژگي هاي مهارناپذير آن، جهان را با بحران مواجه كرده است؛ در اين ميان، يكي از مهم ترين حوزه هايي كه تحت تأثير اين پاندمي ويروسي قرار گرفته، حوزه آموزش مدارس است.
تداوم همه گيري اين ويروس، باعث تغيير نحوه آموزش، از «حضوري» به «مجازي كامل» شد اما با آغاز سال تحصيلي ۱۴۰۱-۱۴۰۰،سياست هاي ابلاغي در ستاد ملي كرونا، مجدداً به طرف آماده سازي شرايط براي آموزش حضوري در مدارس رفت؛ از اين رو «بخشنامه توصيه هاي سياستي كارگروه ويژه بررسي مسائل كوويد ۱۹ در ارتباط با آموزش حضوري مدارس» از سوي مركز هماهنگي حوزه وزارتي به ادارات كل آموزش و پرورش استان ها، ابلاغ شد.
در اين ابلاغيه، بر اجراي دقيق «كنترل هوشمند معلمان و كادر مدارس و دانش آموزان و الزام تزريق واكسن» يا «داشتن تست پي سي آر منفي، در هنگام حضور درمدرسه» تأكيد شده است. اين برنامه در طول زمان نياز به ارتقا دارد.
به گزارش ايرنا، مدارس و مراكز آموزشي از ابتداي اسفند ماه سال ۹۸ به دليل شيوع ويروس كرونا تعطيل شدند و آموزش دانش آموزان براساس اطلس يادگيري به صورت مجازي در بستر شبكه شاد، مدرسه تلويزيوني و بستههاي يادگيري تداوم يافت.
تجربه ۲۰ ماه گذشته از تعطيلي مدارس و آموزش مجازي دانشآموزان نشان داد كه هيچ يك از اين روشها نميتواند جايگزين آموزش حضوري شود. در واقع از نظر مسوولان و كارشناسان آموزشي، آموزش از راه دور در برخي دانش آموزان علاوه بر افت تحصيلي، مشكلات جسمي، رواني و عاطفي بسياري را ايجاد كرده است، بنابراين بازگشايي مدارس به صورت آرام و تدريجي در دستور كار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت.
در واقع وزارت آموزش و پرورش پس از گسترش واكسيناسيون عمومي و همچنين كسب مجوز از ستاد ملي مقابله با كرونا آموزش حضوري و بازگشايي مدارس با حفظ سلامت دانش آموزان را در اولويت قرار داد.
آموزش و پرورش با همكاري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي الگويي را به عنوان نقشه راه براي بازگشايي ايمن و تدريجي مدارس طراحي كردند كه بر اين اساس مدارس در مناطق روستايي و عشاير فعاليت خود را از ابتداي مهرماه به صورت حضوري با رعايت پروتكلهاي بهداشتي آغاز كردند.
همچنين بازگشايي مدارس براي دانشآموزان متوسطه دوم در ۱۵ آبانماه و براي دانشآموزان ابتدايي و متوسطه اول در اول آذرماه صورت گرفت.
سیاستهای جهانی؛ تاثیر بر زندگی روزمره ما
سیاستهای جهانی نه تنها کشورها بلکه زندگی افراد را نیز تحت تاثیر قرار میدهند. این مقاله ابعاد مختلف آن را بررسی میکند.
https://youpolitics.payamblog.net/